Loading...
SHARE

http://www.emedtv.com/twittershare.html?status=Currently+reading+Kom+ik+voor+deelname+in+aanmerking%3f+on+eMedTV%3a+http%3a%2f%2fresearch.emedtv.com%2fklinische-onderzoeken-video%2fkom-ik-voor-deelname-in-aanmerking-video.html
Email Video

Kom ik voor deelname in aanmerking?

Clip Number: 9 of 13
Presentation: Klinische onderzoeken
The following reviewers and/or references were utilized in the creation of this video:
Reviewed By: Arthur Schoenstadt, MD
Video Link:
Embed Code:
Om voor deelname aan een medisch onderzoek in aanmerking te komen moet u aan bepaalde criteria voldoen. Dat kunnen zaken zijn als uw leeftijd, uw medische voorgeschiedenis en uw huidige gezondheidstoestand. Daarom is het waarschijnlijk dat de bij het onderzoek betrokken medewerkers u enkele vragen stellen om te beoordelen of u aan de basisvoorwaarden voor deelname aan het onderzoek voldoet. De eis dat mensen aan zulke richtlijnen voldoen draagt bij aan de nauwkeurigheid van de resultaten en aan de veiligheid van de deelnemers.
 

Related Research Articles

Terms of Use
Advertise with Us
Contact Us
About eMedTV
Privacy Policy
Copyright © 2006-2019 Clinaero, Inc.
eMedTV serves only as an informational resource. This site does not dispense medical advice or advice of any kind. Site users seeking medical advice about their specific situation should consult with their own physician. Click Terms of Use for more information.