Loading...
SHARE

http://www.emedtv.com/twittershare.html?status=Currently+reading+Kan+ik+het+onderzoek+vroegtijdig+verlaten%3f+on+eMedTV%3a+http%3a%2f%2fresearch.emedtv.com%2fklinische-onderzoeken-video%2fkan-ik-het-onderzoek-vroegtijdig-verlaten-video.html
Email Video

Kan ik het onderzoek vroegtijdig verlaten?

Clip Number: 13 of 13
Presentation: Klinische onderzoeken
The following reviewers and/or references were utilized in the creation of this video:
Reviewed By: Arthur Schoenstadt, MD
Video Link:
Embed Code:
Nadat u voor deelname aan het onderzoek bent ingeschreven, kunt u op elk willekeurig moment van mening veranderen en u uit het onderzoek terugtrekken.
Ook zult u tijdens het onderzoek op de hoogte worden gehouden van nieuw ontdekte informatie die invloed kan hebben op uw gezondheidstoestand of op uw bereidheid om wel of niet verder aan het onderzoek deel te nemen. Het is voor u van belang goed geïnformeerd te zijn als u aan een onderzoek van dit type deelneemt.
Ook is het mogelijk dat de onderzoeksarts uw deelname vroegtijdig beëindigt. Dat zou in de volgende gevallen kunnen gebeuren:
* Als er in de loop van het onderzoek veiligheidsproblemen worden ontdekt, hetzij voor de hele onderzoeksgroep dan wel voor u als individuele persoon.
* Als u een behandeling moet ondergaan die binnen dit onderzoek niet is toegelaten.
* Als de onderzoeksarts of -coördinator vindt dat u niet aan uw verantwoordelijkheden beantwoordt. In dat geval zou het riskant zijn om u verder aan het onderzoek te laten deelnemen.
* Als u zwanger wordt.
* Als het onderzoek om andere redenen wordt geannuleerd.
 

Related Research Articles

Terms of Use
Advertise with Us
Contact Us
About eMedTV
Privacy Policy
Copyright © 2006-2019 Clinaero, Inc.
eMedTV serves only as an informational resource. This site does not dispense medical advice or advice of any kind. Site users seeking medical advice about their specific situation should consult with their own physician. Click Terms of Use for more information.